Megyes Ágnes utolsó percben lőtt gólja három pontot ért a Tolna ellen - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Megyes Ágnes utolsó percben lőtt gólja három pontot ért a Tolna ellen

Szomszédvári rangadót nyert csapatunk a női futsal NB I 14. fordulójában.

Eredmény. BrandMission-Artifex Tolna–Agenta Girls Szekszárd FC 1–2 (0–0). Tolna, városi sportcsarnok, 400 néző. Jv.: Bíró (Domokos, Petrovics).

Szekszárd: Hargas – Ganczer, Megyes, Buchmüller, Horváth K. Csere: Kágyi, Fábián, Beke. Edző: Micskó Márk.

A megszokottnál korábban, 14.00 órakor kezdődött a mérkőzés, mert este jótékonysági futsalbált rendeztek a sportcsarnokban. A két gárda rivalizálását tekintve a megyei derbi iránti felfokozott érdeklődés egyáltalán nem volt meglepő, ráadásul együttesünk hét ponttal többet gyűjtött a bajnokságban, mint riválisa.

Szekszárdon 3–2-re nyertünk, ezúttal is több minden szólt mellettünk. Ahogy várható volt, a pályára lépő játékosok nagyon oda tették magukat, a motivációval egyik oldalon sem volt gond. A Tolna ebben a bajnokságban már legyőzte a Hajdúböszörményt és az Astrát is, tehát Varga Adélék erejéből bravúrokra is futotta. Nagy küzdelemben, szoros csatában végül nüanszok döntöttek a javunkra.

Gólszerzők: Varga A. (36.), illetve Buchmüller (30.), Megyes (40.).

„Teljesen megérdemelt győzelmet arattunk a nagyon jól játszó házigazda ellen. Jóval több helyzetünk volt, sajnos sokat kihagytunk – nyilatkozta Micskó Márk. – Ezen mindenképpen javítanunk kell, illetve védekezésben is voltak hibáink. Ez a mérkőzés mindig rangadó, úgy gondolom mindkét csapat dicséretet érdemel, mert nagyon akarta a győzelmet. Büszke vagyok a lányokra, boldog névnapot kívánok Máginak, aki góljával eldöntötte a derbit."


Hozzászólások: