A friss menyasszony két góljával hazai pályán is legyőztük a miskolci csapatot - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

A friss menyasszony két góljával hazai pályán is legyőztük a miskolci csapatot

Nem forgott veszélyben a győzelmünk a futsalbajnokságban.

Női NB I, 11. forduló. Agenta Girls Szekszárd–Miskolci Vénusz 4–2 (3–1). Jv.: Éreth (Bíró, Domokos.).

Szekszárd: Hargas – Ganczer, Megyes, Buchmüller, Horváth K. Csere: Deczki, Kágyi, Fábián, Beke. Edző: Micskó Márk.

Csapatunknak mindenképpen jól jött volna a győzelem, ha lépést szeretne tartani a Hajdúböszörménnyel. Az első meccsen, októberben elég sima győzelmet arattunk idegenben a borsodi megyeszékhely együttese ellen (2–7). Ennek ellenére a Miskolc kemény ellenfélnek ígérkezett, sok jó játékos alkotja keretüket, akik azért képesek váratlan húzásokra.

Nem akármilyen intermezzóval kezdődött a találkozó: Szabó Péter játékvezető a kezdőkörben kérte meg Megyes Ágnes kezét, a nézők felállva, vastapssal köszöntötték a szerelmeseket.

Gyorsan vezetést szerzett a Vénusz, amelyre egy perc alatt lőtt két góllal gyorsan válaszoltunk. A szünet után a remek formában lévő Buchmüller Petra révén növeltük előnyünket – nem érdemtelenül. A 34. percben egy újabb gyors gólváltás már nem osztott, szorzott. Győzelmével négy pontra csökkentette bajnoki címvédővel szembeni hátrányát Micskó Márk alakulata, amely legutóbbi öt meccséből négyet megnyert.

Gólszerzők: Megyes (15., 34.), Ganczer (15.), Buchmüller (25.), illetve Miliczki (6., 34.).

„Jól kezdtük a mérkőzést, uraltuk a játékot, de a semmiből mégis a vendégek szereztek vezetést –nyilatkozta Micskó Márk. – A helyzeteink megvoltak, de a játékunk sebességével nem voltam elégedett. Fontos volt, hogy már az első félidőben vezetést szerezzünk. A másodikban is nagyjából ugyanaz történt mint az elsőben, bár a Miskolc letámadott, amivel nem lepett meg minket. Nagyon szép gólokat rúgtunk, teljesen megérdemelten nyertünk. Fejlődni kell sebességben és minőségben, de összességében jól nézett ki a teljesítményünk. Gratulálok a lányoknak és sok sikert kívánok Máginak és párjának."


Hozzászólások: