Kvanduk János: jó a társaság, sikerre éhes csapatunk meglepetést okozhat - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Kvanduk János: jó a társaság, sikerre éhes csapatunk meglepetést okozhat

Hétvégén megkezdődik az NB III-as focibajnokság 2017-2018-as idénye. A Közép-csoportban szereplő együttesünk a nyáron nagy bevásárlást tartó, újonc Tiszakécske otthonában kezdi a pontvadászatot.

Klubunk három labdarúgóval kötött szerződést: a kapus Filipánics Bálint az NB II-es BFC Siófoktól, a középpályás Turi Tamás Szentlőrincről, a csatár Bata Csongor pedig az ETO FC Győrtől érkezett. Utóbbi focista kapcsán a szakvezetés bízik benne, hogy egy nem túl jól sikerült év után Szekszárdon megtalálja a góllövő cipőjét, Fejes Péterrel kiegészítve egymást sok örömet okoznak majd a szurkolóknak.
– Úgy érezzük a felkészülésünk rendben volt, jó formában várjuk a bajnoki rajtot – szögezte le Kvanduk János, csapatunk vezetőedzője. – A mérkőzések majd eldöntik, hogy sikerült az előszezonunk. Jó társaság jött össze sikeréhes labdarúgókkal, mindhárom érkező komoly erősítést jelent. A felkészülési összecsapások során a játékunkkal elégedett voltam, igaz, mindkét kapu előtt lehetnénk sokkal határozottabbak. Az előjelek és a látottak alapján akár meglepetés(ek)re is képesnek érzem a társaságot.
A szakvezető kiemelte, a Pécsi MFC, Dunaújváros, SZEOL, Tiszakécske négyest tartja a legerősebbnek. A Duna Aszfalt cégcsoport által támogatott Bács-Kiskun megyei alakulat komoly anyagi lehetőségekkel a pontvadászat favoritja közé emelkedhet.
– Van hová fejlődnünk, de kellően erősnek tartom együttesemet ahhoz, hogy az élcsapatokkal is versenyre keljünk – folytatta az edző. – Lényegesen jobb szereplést várok, mint amilyet az elmúlt években produkált a klub. Ha nem így történne, az csalódás lenne. Öt-hat alakulat esélyes a bajnoki címre, mi szeretnénk ott folytatni, ahol júniusban abbahagytuk.
Akkor hét veretlenül megvívott meccsel – köztük a Szigetszentmiklós és Dunaújváros elleni bravúrgyőzelmekkel – zártuk a pontvadászatot…


Hozzászólások: