Hatalmas sikert aratott az UFC családi napja!

2023-06-12

Az UFC-s közösség szezonzáró rendezvényére a hétvégén került sor, melyet a vártnál is sokkal nagyobb érdeklődés övezett. Szerencsére az időjárás is a szervezők mellé állt, így jöhetett össze az eddigi legnagyobb tábor, mely valaha is részt vett ilyen jellegű fesztiválon.

A szervezők, edzők, támogatók már kora reggeltől tüsténkedtek, hogy az utolsó fűszál is tökéletesen álljon, mire megnyitja kapuit az idei év legnagyobb közösségi összejövetele. Változatos és szórakoztató programok fogadták azt a több, mint ötszáz, az UFC kötelékébe tartozó gyermeket, szülőt és barátot, akik kilátogattak az edzőközpontba.

Már reggel kilenctől gyerekzsivajtól volt hangos az UFC pálya

Egy méltán közkedvelt programmal, főzőversennyel kezdtük meg a napot, amihez az alapanyagot már a helyszínre érkezéskor magukhoz vették a csapatok. A főzőalkalmatosságokat és titkos fűszereket mindenki a saját maga ízlése szerint válogatta össze, a zsűrinek csak egy kérése volt, méghozzá az, hogy pörkölt készüljön minden bográcsban. Voltak olyan csapatok, akik már rutinosan, előre felkockázott hagymával, paprikával és paradicsommal érkeztek, de akadtak olyan versenyzők is, akik a csapat nagy létszámában bízva a helyszínen álltak neki a hozzávalók előkészítésének.

Az U9-es csapatunk séfjei is szorgoskodtak

Amíg az ételek rotyogtak a bográcsokban, kezdetét vette az ünnepélyes díjátadó ceremónia, melyen természetesen korosztálytól függetlenük, minden UFC játékos elismerésben részesült. A nyitóbeszédek sorát Kárpáti Zoltán Elnök Úr kezdte meg, majd továbbadta a szót először Máté Péter Frakcióvezető Úrnak, majd Murvai Árpád Únak, az Oktatás, Sport és Ifjúsági Bizottság Elnökének.

Az ünnepségen minden korosztályban, az edző mellett még két játékos, a legjobb teljesítményt nyújtó és a legszorgalmasabb focistapalánta is díjazva lett. Külön örömünkre szolgált, hogy már a legfiatalabb növendékeink, az ovisaink is szinte teljes létszámmal képviseltették magukat a rendezvényen.

Férfi szakosztályunk különdíjasai

Természetesen nem csak a játékosainkról és az edzőinkről, hanem az UFC kötelékében dolgozóról is szólt ez a nap. Külön kategóriát képviseltek ez alkalommal azon munkatársaink, akik évfordulójukat töltötték a közelmúltban. Idén öt személyt is jutalmaztunk emlékplakettel.

Törzsgárdánk tagai: Bozsó Márti, Polyák Antal, Teszler Vendel, Sallai József és Arena Ármin

A díjátadó után számos ügyességi játék szórakoztatta a gyerekeket. A TARR KFT. sátránál dekázóversenyben, míg a Nissan Nyitrai KFT. pavilonjánál célba rúgó versenyen mérhették össze erejüket értékes nyereményekért a legbátrabbak. A szervezők két légvárról is gondoskodtak, így a legkisebbek és a nagyobbak is örömüket lelhették az önfeledt ugrálásban. Aki pedig még mindig nem fáradt el kellően, részt vehetett a Szülő-Gyerek focin vagy kihívhatta barátját egy teqball, lábtenisz vagy focibilliárd versenyre.

Rengetegen próbáltak szerencsét a célba rúgó versenyen is

Tizenkettő óra után pár perccel megkezdődött a főzőverseny értékelése. Az előzetesen tervezett három díj helyett azonban négy is kiosztásra került, hiszen az öttagú zsűri humorosan értékelte és citromdíjjal jutalmazta az odakozmált pörköltet készítő csapatot is. Az első három helyezett trófeáit a Hor-fer Serleg KFT biztosította, ezen felül a Mézes Madzag Cukrászda még 50 gombóc fagyit ajánlott fel a legjobb helyezést elérő csapatnak.

Horváth Ferenc, Gyurkovics János és Bomba Gábor nyújtotta át a díjakat a legjobbaknak

Az ebéd után újabb feladatok és ügyességi játékok következtek a közönség számára. A tizenegyes rúgó verseny utolsó körének nyertese Szignár-Ikotics Nimród például egy, a 2022/2023-as NBI.-es labdarúgó bajnokságban második helyet megszerzett, Kecskeméti TE játékosai által dedikált labdát kapott ajándékba.

Hatalmas küzdelmeket hozott az idei tizenegyes párbaj

Délután, fél háromtól minden gyermek nagy örömére, a tűzoltóság jóvoltából fergeteges habparti alakult ki. Kicsik és nagyok, fiúk és lányok, szőkék és barnák egyformán ugráltak és örömködtek a néhol már derékig érő habtengerben.

Ruhában, de anélkül is élvezték a gyerekek a habpartit

A nap folyamán olyan sztárvendégek, ikonok, válogatott játékosok és egykori vagy jelenlegi futballisták is ellátogattak hozzánk, mint például Fiola Attila, Juhász Roland, Badalik Szabolcs vagy Czvitkovics Péter. Az idősebb korosztály számára a Németországot is megjárt két klasszisunk, Dárdai Pál és Lisztes Krisztián érkezése okozott eufóriát.

Mindenki életreszóló élményekkel gazdagodott

Köszönjük szépen minden támogatónknak a segítséget és az odaadó munkát! Akik nélkülük nem jöhetett volna létre ez a csodás nap: Hor-Fer Serleg Kft, Bikácsi Húsbolt, V&Periko Kft, Millfood Kft, Vesztergombi Pince, Németh János, Mészáros Borház, Prantner Pince, Fritz Borház és Panzió, Mézes Madzag Cukrászda, Lufi Sziget, Esőmanók Egyesület, Jako Kft, Borvidék Futó Egyesület.

Köszönjük, hogy ennyien eljöttetek és részt vettetek a közös, családi napunkon! Hajrá Szekszárdi UFC!!!

Támogatók

 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a
 • a