Közösségi életérzés - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Közösségi életérzés

A délelőtti rossz időjárás ellenére is jól sikerült klubunk hagyományos évzáró rendezvénye.

A nagy eső miatt újratervezéssel indult a családi nap és évzáró rendezvényünk szombaton. Egyesületünk vezetése fontosnak tartja, hogy az összes korosztály megjelenjen a családi napon, így valamennyi sportolóját megtapsolhatja, megismerheti az egyesület – igazi jutalom az együttlét, egymás jobb megismerése. Kárpáti Zoltán elnök elmondta, az időjárás sem szabhat gátat annak a törekvésnek, a klubfilozófia szerint a családi nappal erősíteni szeretnék a labdarúgók és családjaik közötti közösségi érzést, melyet a legjobban lazább körülmények között, szabadidőben, jókedv, játék és jó étel mellett lehet megvalósítani.

A heves esőzés ellenére szinte majdnem minden korosztály főzött, a csapatok leleményesége nem ismert határt: a fedett biciklitárolóban, az öltőzőépület előterében, az eredményjelző alatt és a büfében gyújtottak a bográcsok alá. A rossz idő ellenére is mintegy kétszázötvenen vettek részt az eseményen. Az ebédet az öltözőben felállított „lakodalmos asztalnál” fogyasztották a gyerekek, a pörkölt után desszertként sütemény vagy palacsinta dukált.

A közelmúltban elkészült poolball pálya ünnepélyes átadására későbbi időpontban kerül sor, de délután – amikor már a nap is kisütött – a nagyméretű biliárdasztal speciális labdákkal mágnesként vonzott kicsiket és nagyokat egyaránt.

A korosztályos csapatok legjobbjai – egész éves teljesítményt figyelembe véve – az edzők javaslata alapján.
U7: Görbe Balázs. U8: Nagy Gábor. U9: Horváth Bence. U10: Galambos János. U11: Takács Dávid. U12: Juhász Ákos. U14: Rafael Gyula. U15: Gellér Axel. U17: Wirth Dániel. U19: Ágics Péter.

Férfi futsal: Hegedűs Márk. NB III: Arena Ármin.

Női, U13: Kiss Laura. U15: Dombi Kata. NB II: Bachmann Vivien. NB I: Horváth Katalin. A legjobbak egy UFC-mezt vehettek át Kárpáti Zoltántól.

A megye kettes csapatnak még tart a bajnokság, több jó teljesítmény is van az együttesben, így ott a zárófordulóig vár Vizdár Zsolt, hogy kinek adja a megtisztelő címet.


Hozzászólások: