Négy gólt lőttünk Kozármislenyben a Közép-csoport záró fordulójában - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Négy gólt lőttünk Kozármislenyben a Közép-csoport záró fordulójában

Az NB III-ban is az utolsó, 30. fordulót játszották.

A legnagyobb kérdés az volt, hogy melyik csapat szerzi meg a bajnoki aranyérmet. Ez végül a Tiszakécskének sikerült, miután otthon 3–0-ra végeztek a Szentlőrinc ellen, a Pécs pedig csak döntetlent játszott Iváncsán (1–1).
Az osztálytól már korábban búcsúzó Vecsés és Mórahalom mellett még egy Csongrád megyei alakulat esett ki. Hiába nyert a Rákosmente otthonában a Hódmezővásárhely (0–1), a Makó is győzni tudott a Paks ellen (2–1), így megmenekült.

Közép-csoport. Kozármisleny FC–Szekszárdi UFC 1–3 (1–2). Jv.: Kubicsek (Vörös, Rózsás).

Kozármisleny: Ipacs - Grabarics (Torkos, a szünetben), Müllerlei, Tóth M., Hleba, Turi T. (Márkvárt P., 64.), Kiss M., Kocsis A., Bogdán, Fiáth, Németh Á. (Kuntic, 85.). Vezetőedző: Kovács Zoltán.

Szekszárd: Lékai – Kvanduk József, Károly V., Kovács D., Dallos – Budai (Csigi, 70.), ARENA Á., KOZICS, Hegedűs M. (Lékó, 57.) – NAGYVÁRADI (Preininger, 91.), FEJES. Vezetőedző: Kvanduk János.

Az első félidőben felszabadultan, jól játszott mindkét csapat. A második játékrészben a hazaiak támadtak az egyenlítésért, együttesünk azonban stabilan őrizte előnyét.

Gólszerzők: Károly V. (öngól, 41.), illetve Fejes (2., 40.), Csigi (93., 11-esből).

Kvanduk János: – Ehhez a csapathoz szívgyógyszer kell.

 

A bajnokság végeredménye: 1. Tiszakécske 71 pont, 2. Pécsi MFC 68, 3. Iváncsa 60, ...8. Szekszárd 39.Hozzászólások: