Két dobogós szezon után idén érem nélkül maradt női futsalcsapatunk - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Két dobogós szezon után idén érem nélkül maradt női futsalcsapatunk

Lemásolta két héttel ezelőtti mérkőzését a két csapat az NB I bronzmérkőzésének második felvonásán. A negyedik hely jutott Micskó Márk együttesének.

Ahogy az első szekszárdi összecsapást, úgy a másodikat is büntetőkkel nyerte meg a Brandmission-Artifex Tolna-Mözs női futsalcsapata, ezzel 2–0-s összesítéssel szerezte meg a bajnoki bronzérmet az Agenta Girls Szekszárd FC előtt. Csapatunk két dobogós szezon után (a 2015/2016-os idényben bronz-, tavaly ezüstérmesek voltunk) ezúttal érem nélkül maradt.

 

NB I, a harmadik helyért, 2. mérkőzés. Brandmission-Artifex Tolna-Mözs–Agenta Girls Szekszárd FC 2–2 (1–1). Büntetőkkel: 4–3. Jv.: Dobai (Kócsó, Brezovai).

Tolna-Mözs: Ősz – Horváth H., Kaiser, Varga A., Üveges. Csere: Farkas K., Szalkai, Folk Zs. Edző: Tóth Ferenc.

Szekszárd: Hargas – Ganczer, Megyes, Buchmüller, Horváth K. Csere: Lelovics, Kágyi, Fábián R., Bachmann, Mekl. Edző: Micskó Márk.

Gólszerzők: Varga A. (14.), Szalkai (23.), illetve Ganczer (2.), Horváth K. (21.).

„Sajnos nem sikerült véghez vinni azt, amit szerettünk volna – nyilatkozta Micskó Márk. – Pedig végig uraltuk a mérkőzést, okosan játszottunk, ellenfelünk szinte csak védekezett. Legalább négyszer annyi helyzetünk volt mint a Tolnának, de nem tudtunk eggyel több gólt rúgni, mint ők. Magasra tettük magunknak a mércét, csapatomnak a döntőben lenne a helye. Az okokat tudom, most így sikerült. Nem kell csüggedni, menni kell tovább. Azon viszont nyugodtan el lehet gondolkodni, akik ezért felelnek, hogy amióta 3 éve az első osztályban játszunk, három különböző kiírással szembesültünk a lebonyolítás kapcsán. Nem gondolom, hogy a női futsal fejlődésének ez jót tenne.”


Hozzászólások: