Nem lesz sétagalopp - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Nem lesz sétagalopp

Szentlőrincre látogatunk a Közép-csoport 27. fordulójában.

Remek tavaszi szezont fut a baranyai gárda, a legutóbbi fordulóban azonban a listavezető Pécsi MFC egy gólgazdag találkozón már túl nagy falat volt Turi Zsolt csapata számára (2–4). Előtte azonban zsinórban öt bajnokit nyertek a piros-feketék, ennek is köszönhetően 41 ponttal a tabella hatodik helyéről, míg együttesünk 35 ponttal a nyolcadik pozícióból várja a szombati összecsapást.

„Két jó csapat találkozik – mondta Kvanduk János. – Véleményem szerint háromesélyes a találkozó. Továbbra is vannak sérült játékosaink (Füredi Patrik, Dallos Máté, Márton Erik), illetve eltiltottunk (Preininger Patrik), míg Károly Viktor munkahelyi elfoglaltsága miatt nem tarthat velünk. De a bajnokságnak ebben a szakaszában ez természetes. A meccsen azonban ezzel már nem szeretnénk foglalkozni, meg kell oldani a feladatot. Ha védekezésben hibákra tudjuk kényszeríteni a hazai együttest, akkor lehet esélyünk jó eredmény elérésére.”

A két csapat legutóbb a téli felkészülés során találkozott, januárban tükörsima, 5–1-es győzelmet arattunk. Ennél most jóval nehezebb mérkőzésre számíthatunk…

Szentlőrinc SE–Szekszárdi UFC: szombat, 17.00 óra. Játékvezető: Antal Péter.


Hozzászólások: