Két nyeretlen összecsapás után győztünk ismét az NB III-as bajnokságban - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Két nyeretlen összecsapás után győztünk ismét az NB III-as bajnokságban

Nem túl látványos mérkőzésen győztünk újra a Közép-csoportban.

Közép-csoport, 26. forduló. Szekszárdi UFC–Hódmezővásárhelyi FC 2–0 (0–0). Jv.: Horváth M. (Nagy M., Gyürüsi).

Szekszárd: Lékai – Kvanduk J., KOVÁCS D., Károly V., Preininger – Juhász M. – KOZICS, Lékó, Hegedűs M. (Csigi, a szünetben) – NAGYVÁRADI (Hajpál, 92.), Budai (Fejes, 55.). Vezetőedző: Kvanduk János.

Hódmezővásárhely: Filipánics – Füredi, Huszár, Szekér (Szabó Mihály, 66.), Koncz, Pataki, Szántó, Szabó Márk (Benke, 60.), Prasler, Rácz D., Varga B. Vezetőedző: Szűcs Róbert.

Eseménytelenül pergett le az első 15 perc. A vendégek jól megszervezték védekezésüket, mi pedig 4-5 pontos passz hiányában nem tudtunk helyzetet kialakítani Filipánics kapuja előtt. Alacsony intenzitás, hiányzó ritmusváltások, rendre elméretezett, vagy csak simán pontatlan utolsó passzok jellemezték az első 45 percet.

A szünet után több mint 10 elteltével alakítottuk ki az első nagyobb helyzetet, amely még kimaradt. Rá egy percre már örülhettünk: egy szabadrúgás után a védők nem tudtak felszabadítani, Kozics eszmélt a leghamarabb, a lecsorgó labdát 12 méterről a kapuba vágta. Akik azt gondolták, hogy a góllal egy csapásra javul a színvonal, csalódniuk kellett. A játékosok továbbra is inkább a „babával", és nem a labdával voltak elfoglalva. Széttördelt játék és hatalmas tusakodás a középpályán jellemezte a találkozót. A végére elfáradó vendégeknek végül Fejes Péter találata adta megy a kegyelemdöfést.

Gólszerzők: Kozics (60.), Fejes (82.).

Kvanduk János: – Az első félidőben stabilan játszottunk, a játékosok jól oldották meg a feladatot. Ami a vendégek erőssége, azt megakadályoztuk. A meccs nagy részében a mi elképzelésünk érvényesült, még úgy is, hogy a két gól között nem játszottunk jól.

 

A bajnokság élcsoportja: 1. PMFC 60 pont, 2. Tiszakécske 59, 3. Iváncsa 54, ...8. Szekszárd 35.


Hozzászólások: