NB III: Házi gólkirályunk bízik jó hazai sorozatunk folytatásában - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

NB III: Házi gólkirályunk bízik jó hazai sorozatunk folytatásában

Saját nevelésű játékosunk, egy fővárosi kitérőt követően hét éve oszlopos tagja NB III-as csapatunknak. Húzóember, házi gólkirály, akit többször csábítottak más együttesek, de lokálpatrióta és most már a munkája is Szekszárdhoz köti. Miniinterjú Fejes Péterrel.

 

- Csalódott vagy a Bp. Honvéd-MFA II. elleni döntetlen (4-4) miatt?

- Persze, mert jól játszottunk - mondta Fejes Péter. - Elkerülhető gólokat kaptunk, kicsit a rutintalanságunknak köszönhető, hogy nem szereztünk három pontot. Öt perccel a vége előtt még 4-2-re vezettünk, bosszantó hogy nem tudtunk nyerni. Az egész csapat csalódott volt, de a héten már túltettük magunkat rajta, más részfeladatokra koncentrálunk.

 

- Mennyire vagy elégedett csapatunk tavaszi játékával, eredményességével?
- Elégedett vagyok, az idegenbeli ikszek azonban bosszantóak. A háromból (Rákosmente, Makó, Bp. Honvéd) ha kettőt nyerünk, másként nézne ki a történet. Tavasszal 3 győzelem, 3 döntetlen, 1 vereség a mérlegünk, mennyivel jobban mutatna az 5 győzelem-1 döntetlen-1 vereség eredménysor. A 2016/2017-es bajnokságot 18 találattal zártam - pályafutásom legjobb szezonja volt -, igaz a 18 csapatos mezőny miatt négy meccsel többet játszottunk. Most 12 gólnál tartok, jó lenne elérni a 18-at. Hét forduló van hátra a pontvadászatból, még meglehet. A Dunaújváros ellen kisebb sérülést szenvedtem - ki kellett hagynom a SZEOL elleni meccset -, de már jól vagyok. Szerencsére Hegedűs Márk és Kozics Barnabás is lövi a gólokat. Ezek szintén fontos találatok.

 

- Vasárnap kemény mérkőzés vár rátok, megyei rangadón a Paksi FC II.-t fogadjuk. Mit vársz a találkozótól?
- Helyezésektől függetlenül a Paks-Szekszárd mindig rangadó, megyén belül különleges párharcnak számít. Hazai pályán három összecsapást nyertünk, jó lenne folytatni a sorozatot. Nehéz derbi vár ránk, de úgy gondolom, ha jó felfogásban játszunk, egy jól felkészített ellenfél ellen sikerülhet győzelemmel zárni. Jó a hangulat a csapatnál, így bízom a sikeres szereplésben.

 

NB III Közép-csoport, 24. forduló. Szekszárdi UFC-Paksi FC II.: vasárnap 16.30 óra.Hozzászólások: