Újabb élmezőnyhöz tartozó alakulat ellen szereztünk három bajnoki pontot - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Újabb élmezőnyhöz tartozó alakulat ellen szereztünk három bajnoki pontot

Bravúros győzelmünk után felugrottunk a tabella hetedik helyére az NB III-as focibajnokságban.

Közép-csoport, 22. forduló. Szekszárdi UFC–SZEOL SC 2–1 (2–0). Jv.: Bana (Perák, Rózsás).

Szekszárd: Lékai – Rácz F. (Kvanduk J., 72.), ARENA Á., Károly V., Preininger (Dallos, 68.) – Márton E., JUHÁSZ M., Lékó, KOZICS, Hegedűs M. – CSIGI (Nagyváradi, 80.). Vezetőedző: Kvanduk János.

SZEOL: Leindler – Kormányos (Beretka, 32.), Rácz L., Grünwald, Lévai, Tomisic (Maksimovic, 32.), Ondrejó (Buzási, 80.), Gönczö, Forró, Kéri, Péter A. Vezetőedző: Siha Zsolt.

Talán az egész bajnokság legjobb kezdését produkáltuk: egy jogos büntetőnek és egy remek egyéni megmozdulásnak köszönhetően 15 perc alatt kétgólos előnyt harcoltunk ki. A SZEOL összeesett mint nagyi almás pitéje a réztepsiben, mi visszahúzódva vártuk, hátrányban mivel rukkolnak elő a Tisza-partiak. Nem villogták túl magukat, 35 perc kellett nekik az első lehetőséghez – egy szabadrúgás utáni fejes volt –, de közben mi is alakítottunk ki lehetőségeket Leindler kapuja előtt.

Szünet után a szegediek gyorsan szépítettek, de a feszült légkörű, végig küzdelmes találkozón tartalékos csapatunk megérdemelten szerezte meg a három pontot.

Gólszerzők: Kozics (11., 11-esből), Márton E. (14.), illetve Maksimovic (49.).

Kvanduk János: – Komoly mélypontból hoztuk fel a játékosokat, nagyon büszke vagyok a teljesítményükre.


Hozzászólások: