Női futsal NB I: a kiskunfélegyházi Astrán át vezet az út a döntőbe - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Női futsal NB I: a kiskunfélegyházi Astrán át vezet az út a döntőbe

Hétvégén a rájátszásmeccsekkel folytatódik a női élvonalbeli futsalbajnokság. Az Agenta Girls Szekszárd FC hazai pályán kezdi az elődöntőt.

Csapatunk rutinos felsőházi szereplőnek mondhatja magát. Tavaly és azt megelőzően is a legjobbak közé kerültünk, s előbb bronz-, majd ezüstérmet szereztünk. Idén változtattak a rájátszás lebonyolításán, nekünk az Astrán át vezet az út a döntőbe.

Micskó Márk együttese az alapszakasz végére kiengedett, de végül sikerült megtartani a második helyet, ezzel a pályaelőnyt a kiskunfélegyháziakkal szemben. Ráadásul az utolsó fordulóban presztízsmérkőzést nyertünk a Tolnával szemben (3–2).

„Az Astra elleni utolsó mérkőzésünk koránt sem úgy sikerült, ahogy azt elterveztük. Sokat hibáztunk, ami végül egy fájó vereséget eredményezettemlékezett vissza a hazai 6–3-as vereségre Ganczer Hajnalka.Azokat a hibákat kielemeztük, tudjuk, mit rontottunk el. Nem követhetjük el ezeket újra, mert akkor nagy bajba kerülhetünk. Szeretnénk megtartani a pályaelőnyünket, ehhez pedig meg kell nyerni az első mérkőzést." – tette hozzá az alapszakaszban 19 gólig jutó játékos.

Az említett vereség mellett még két mérkőzést játszottak a csapatok a szezonban. Szintén Szekszárdon 6–0-s hazai győzelem született, de Kiskunfélegyházán is nyerni tudtak Ganczerék (3–1). Ezek közül bármelyik eredménnyel elégedettek lennének vasárnap a lefújás után.

Női NB I felsőházi rájátszás, elődöntő, 1. mérkőzés. Agenta Girls Szekszárd FC–Astra, vasárnap, 17 óra.Hozzászólások: