Bál a közösségerősítés jegyében - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Bál a közösségerősítés jegyében

Futballbál lesz február 10-én a szekszárdi sportcsarnokban.

A bál bevételét egy poolballpálya építésére fordítják majd a szervezők. A büfé melletti területre szeretnék megépíttetni a 7x4 méteres pályát, oda, ahol jelenleg az eredményjelző van.

Először csak szűk körű, UFC-bálban gondolkodott Kőfalvi Adél, Vizdár-Lőczi Gizella és Szűcs Anita, majd továbbgondolták a megvalósítást, és úgy döntöttek, megszólítják Tolna megye futballközösségét. A három hölgy reméli, hogy ezzel az eseménnyel azt is tudják bizonyítani, hogy egy nagy összetartó közösség a focistáké. Azokat is várják a rendezvényre, akik szívesen jönnek azért, hogy találkozhassanak a régi csapattársakkal, volt dózsásokkal.

Az este 19.00 órakor kezdődő batyus bálon a talpalávalóról a Bravo Zenekar gondoskodik. A bál fővédnöki tisztét Horváth István, a megyei jogú várososok fejlesztéséért felelős tárca nélküli államtitkár, a védnöki szerepet pedig Bánki Erik országgyűlési képviselő, a Magyar Labdarúgó-szövetség elnökségi tagja és Ács Rezső, Szekszárd polgármestere vállalta magára.

Jegyeket még lehet vásárolni klubunk irodájában, vagy az esemény Facebook-oldalát követve –2018. Futball Bál - a Tolna megyei Futballért – a szervezőktől. Lesz meglepetésvendég és tombola. Utóbbin értékes ajándékok találnak gazdára.

 


Hozzászólások: