A műfüvesen fogadjuk az NB I-ben listavezető Ferencvárosi TC csapatát - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

A műfüvesen fogadjuk az NB I-ben listavezető Ferencvárosi TC csapatát

Az ország legnépszerűbb együttese ellen lépünk pályára.

Kijut a jóból NB III-as csapatunknak. Egy hete a fővárosban a Vasassal játszott edzőmeccset Kvanduk János együttese (3–0 lett a vége), január 20-án, szombaton pedig az OTP Bank Ligában listavezető Ferencvárossal csapnak össze Aréna Árminék.
A szekszárdi műfüvesen 13 órakor kezdődő találkozó iránt nagy az érdeklődés, ami érthető, hiszen mégis csak az ország legnépszerűbb alakulata érkezik vendégségbe. A meccset 500 forintért lehet megtekinteni, a befolyó összeget az utánpótlás támogatására fordítja klubunk.
„Nekünk komoly presztízs egy ilyen csapat ellen pályára lépni, ők viszont tudatosan választanak a felkészülési időszak elején alacsonyabb osztályú riválist edzőpartnernek – mondta Kvanduk János. – Azért is hoztuk előbbre az alapozás kezdetét, mert az ilyen találkozók komoly fizikai próbatételt jelentenek a játékosok számára. Nyilván szeretnénk méltó partnerei lenni az NB I-es listavezetőnek."

Kvanduk János hozzátette: szerettek volna a stadionban játszani, ahogy Thomas Doll, a zöld-fehérek edzője is jobban örült volna, ha füvön csapnak össze, de a talaj nincs játékra alkalmas állapotban. Azzal kapcsolatosan, hogy a Fradi miért választja edzőpartnernek az UFC-t, a szakember azt mondta, ebben közrejátszhat az is, hogy Máté Csaba személyében szekszárdi pályaedzője van Dollnak.
A két csapat legutóbb 2016 nyarán a Népligetben játszott, akkor szoros meccsen a Fradi 2–1-re győzött. Csapatunk gólját Dallos Máté szerezte.


Hozzászólások: