Megkezdtük a felkészülést, tíz edzőmérkőzést játszanak Márton Erikék - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Megkezdtük a felkészülést, tíz edzőmérkőzést játszanak Márton Erikék

A Tolna megyei csapatok közül először NB III-as felnőtt együttesünk kezdte meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

Két játékossal szerződést bontottunk: a kapus Filipánics Bálint és a csatár Bata Csongor is máshol folytatja. Távozásuknak sportszakmai és anyagi okai is vannak. A hírekkel ellentétben mégis marad Szekszárdon a középpályás Kovács Dávid.
– A Tolnán kölcsönben szereplő Nánási Attilát szeretnénk visszahozni, mivel belső védő poszton nem állunk jól, ő a képességei alapján tudna segíteni – nyilatkozta Kvanduk János. – Jövő héten két kapus érkezik próbajátékra, Szűcs Krisztián mellé szükségünk van egy hálóőrre, aki versenyhelyzetet teremt. Nem akarunk elengedni senkit annak ellenére, hogy néhány fiatal játékosunknál felmerült a távozás gondolata. Turi Tamás, Juhász Máté, Dallos Máté és Fejes Péter beteg, bízom benne, hogy ők már jövő héten bekapcsolódhatnak a munkába. Rácz Ferdinánd combizomszakadása nem jött rendbe, ő csak hetek múlva csatlakozhat társaihoz.

A tavasz elvárásaival kapcsolatban Kvanduk János megjegyezte, nem szeretnének olyan hullámvölgybe kerülni, mint az ősz végén, amikor is négy bajnokin mindössze egyetlen pontot szereztünk. A pontvadászat első felében mutatott teljesítményt várja el csapatunktól. Jelezte, nem gondolja, hogy elfelejtettünk volna védekezni, annak ellenére, hogy az első tíz meccsen 10, az utolsó négyen 13 gólt kaptunk. Az 5-10. helyek valamelyikét célozzuk meg, de inkább az ötödikhez közelebb eső pozíció lehet reális.

 

Az edzőmérkőzések időpontjai

Január 13. (szombat): Vasas FC–Szekszárdi UFC 13.00 óra.

Január 20. (szombat): SZUFC–Ferencvárosi TC 13.00.

Január 24. (szerda): Vasas FC U19–SZUFC 13.00.

Január 27. (szombat): SZUFC–Szentlőrinc SE 13.00.

Január 31. (szerda): Videoton II.–SZUFC 13.00.

Február 3. (szombat): SZUFC–Kozármisleny FC 12.00.

Február 7. (szerda): SZUFC–Majosi SE 18.00.

Február 10. (szombat): Duna Aszfalt TVSE–SZUFC 13.00 (Kecskeméten).

Február 17. (szombat): SZUFC–Paksi FC II. 10.00.

Február 24. (szombat): SZUFC–Mohácsi TE 13.30.

 


Hozzászólások: