A Kiskunfélegyháza otthonában aratott fontos győzelmet futsalcsapatunk - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

A Kiskunfélegyháza otthonában aratott fontos győzelmet futsalcsapatunk

Fontos győzelmet aratott Kiskunfélegyházán az Agenta Girls Szekszárdi FC, amely továbbra is tapad a címvédő és listavezető Hajdúböszörményre.

A nagypályás labdarúgás őszi idényét követően teljes kerettel készülhetett az Astra, amely jobban is kezdte a találkozót. Krascsenics Petra kapufájával indult a találkozó, nem sokkal később már pontosabb lövésével vezetéshez juttatta a hazaiakat. Örömük nem tartott sokáig, Ganczer Hajnalka révén gyorsan jött az egyenlítés. (Játékosunk 12. találatával Pádár Anita mögött egyedül áll a góllövőlista második helyén.) Lendületünk kitartott, Beke Adrienn szokatlan módon, szabadrúgásból vette be a félegyházi kaput.
A hazaiak a második félidőben mindent egy lapra feltéve támadtak, ami kedvezett a kontráinknak. Egy ilyet kihasználva Fábián Rebeka köszönt be, ezzel csapatunk megszerezte nyolcadik győzelmét.

Horváth Katalinék szombaton a zalaegerszegi Ricsillát fogadják az idei utolsó fordulóban (17.00 óra).

 

Női NB I., 12. forduló. Astra-4IG-Kiskunfélegyházi Bulls–Agenta Girls Szekszárdi FC 1–3 (1–2). KÉSZ Aréna, 100 néző. Szekszárd: Hargas – Ganczer, Megyes, Buchmüller, Horváth K. Csere: Kágyi, Fábián R., Beke. Edző: Micskó Márk.

Gólszerzők: Krascsenics P. (4.), illetve Ganczer (4.), Beke (8.), Fábián R. (29.).

„Az Astra otthonában nem könnyű nyerni, de ezúttal megérdemelten hoztuk el a három pontot – mondta Micskó Márk. – Ha a helyzetkihasználásunk jobb lett volna, még nagyobb arányú győzelemnek örülhetnénk. Ennek ellenére büszke vagyok csapatomra."

A bajnokság állása: 1. H.böszörmény 28 pont, 2. Szekszárd 24, 3. Tolna 15, 4. Astra 11, 5. Miskolc 11.


Hozzászólások: