Megvédte címét a Ferencváros - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Megvédte címét a Ferencváros

Egyesületünk hetedik alkalommal rendezte meg hagyományos, az U11-es korosztály számára kiírt Mikulás-kupa teremlabdarúgó-tornát.

A kilenccsapatos nemzetközi kupán a címvédő Ferencváros ezúttal is két alakulattal képviseltette magát, s csakúgy mint tavaly, zöld-fehér házi döntő zárta az egész napos eseményt, végül a „zöldek" birtokába került a serleg.
A fiatal utánpótlásfocisták igazi ünnepet varázsoltak a városi sportcsarnokba, élvezték a játékot. A szerbiai Nyers István Labdarúgó Akadémia nem jött el, helyettük a Pécsi Sportolda ugrott be. A Dunakeszi Kinizsi Futsal Club betegségekre hivatkozva az utolsó pillanatban szintén lemondta a részvételt, így a szervezők egy négyes és ötös csoportba sorsolták a résztvevőket. 
A rendezvény fővédnöke és szponzora a szekszárdi egyesület korábbi elnöke, Pálfi Gábor, és a Szász Étterem és Söröző vezetője, Keszthelyi Szabolcs volt.

 

Eredmények. A 3-4. helyért: Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia–Dunakeszi VSD 6–2. Döntő: Ferencváros (zöld)–Ferencváros (fehér) 3–1. 
A kupa végeredménye: 1. FTC (zöld), 2. FTC (fehér), 3. Kaposvári Rákóczi BFLA, 4. Dunakeszi VSD, 5. Szekszárdi UFC (sárga), 6. Paksi FC, 7. Pécsi Sportolda, 8. Szekszárdi UFC (fekete), 9. FK Zenta.

 

Különdíjak. A legjobb kapusnak Vajda Péter (Kaposvár) bizonyult, a legtechnikásabb játékosnak Kaján Norbert (FTC zöld) választották, a gólkirály címet hat találattal Ulrich Dániel (FTC fehér) szerezte meg, a legjobb szekszárdi játékos Rafael Gyula lett. A díjakat Kárpáti Zoltán, klubunk ügyvezetője, Gárdi Gábor alelnök, Koch László sportigazgató és Gyurkovics János önkormányzati képviselő adta át.Hozzászólások: