Tíz együttes vesz részt egyesületünk hagyományos, U11-es Mikulás-kupáján - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Tíz együttes vesz részt egyesületünk hagyományos, U11-es Mikulás-kupáján

Klubunk szombaton a városi sportcsarnokban hetedszer rendezi meg a Mikulás-kupa teremlabdarúgó-tornát.

A tízcsapatos nemzetközi kupán a címvédő Ferencváros két csapattal képviselteti magát. Több együttes már visszatérő vendége a tornának. A rendezvény fővédnöke és szponzora a szekszárdi egyesület korábbi elnöke, Pálfi Gábor, valamint Keszthelyi Szabolcs, a Szász Söröző és Étterem vezetője.
– A szekszárdi klubvezetőkkel karöltve gondoltuk úgy, hogy szeretnénk évről-évre figyelemmel kísérni a 2004-es korosztály fejlődését, ezért szervezzük meg minden év decemberében a kupát – mondta Pálfi Gábor, aki ezúttal nem tud részt venni a tornán. – Számomra sokadrangú a helyezés, sokkal nagyobb öröm azt látni, hogy a gyerekek élvezik a játékot, örömmel lépnek pályára. Az eseménnyel a szülőknek is szeretnénk megköszönni, hogy nem kis áldozatot hozva, egész évben időt, pénzt, energiát nem kímélve hozzák-viszik gyermekeiket edzésre, mérkőzésekre. Igazi ünnepet szeretnénk a sportcsarnokba varázsolni. Bízom benne, hogy a résztvevő fiatal labdarúgóknak élményt nyújt majd a megmérettetés, s mindenki nyertese lesz a hétvégének.

A VII. Mikulás-kupán résztvevő csapatok: Ferencváros (zöld), Ferencváros (fehér), FK Zenta (szerb), Kaposvári Rákóczi Bene Ferenc Labdarúgó Akadémia, Nyers István Labdarúgó Akadémia (szerb), Paksi FC, Dunakeszi Kinizsi Futsal Club, Dunakeszi VSD, Szekszárdi UFC (sárga), Szekszárdi UFC (fekete).

A mérkőzések kilenc órakor kezdődnek a városi sportcsarnokban.


Hozzászólások: