A csoport topfavoritját fogadjuk idei utolsó bajnoki mérkőzésünkön - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

A csoport topfavoritját fogadjuk idei utolsó bajnoki mérkőzésünkön

Az utolsó fordulót rendezik az NB III-as pontvadászatban.

A tavaszról előrehozott 16. fordulóban csapatunk a bajnokaspiráns Duna Aszfalt TVSE együttesét fogadja a Közép-csoportban.

– Eredményességben többet vártunk magunktól – nyilatkozta Kvanduk János vezetőedző. – A pontvadászat második felében nem tudtuk átlépni saját árnyékunkat. A Paks II. elleni meccsünk után azt mondtam, hogy bárkit meg tudunk verni, de bárkitől ki is tudunk kapni. Vannak dolgok, amit előzetesen túlértékeltünk. De szoros a középmezőny, egy győzelemmel akár három-négy helyet lehet javítani. Az utolsó két találkozónkon a megszerzett kevés pont ellenére voltak jó periódusaink. Ami problémát jelent, hogy ellenfeleink kevésbé jó teljesítménnyel is könnyen szereznek gólt ellenünk, főleg pontrúgások után. Ez eddig nem volt jellemző ránk, ezen javítanunk kell.

Remélhetőleg ennek első jelei már a hétvégén megmutatkoznak.

– A Tiszakécskével remek első meccset vívtunk, augusztusban 2–2 lett a végeredmény. Szemre is tetszetős futballt játszanak, jól támadnak. Ha játékosaim a képességeik javát nyújtják, és nagy egyéni hibák nélkül hozzák le a 90 percet, akkor lehet esélyünk – tette hozzá szakvezetőnk.

16. forduló. Szekszárdi UFC–Duna Aszfalt TVSE: szombat, 13.00 óra. Játékvezető: Kovács Imre.


Hozzászólások: