Edzőnk levonta a következtetéseket, lesznek változások csapatunkban - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Edzőnk levonta a következtetéseket, lesznek változások csapatunkban

Az őszi szezon legsúlyosabb vereségét szenvedte el a Szekszárdi UFC a Közép-csoport előző fordulójában.

NB III-as együttesünk 7–0-ra kapott ki a Pécsi MFC-től. (A tabellán utolsó helyen álló Makó október közepén szintén egy hetest kapott a baranyai gárdától.)

Egy ilyen vereség mindig kellemetlen, de nekünk különösen az, hiszen a mezőny egyik legjobban védekező csapata (volt) a miénk.

„Hiszem, hogy ez csak egy egyszeri összeomlás volt a részünkről és nem értékeltük túl a játékosok képességeit – nyilatkozta Kvanduk János edző. – A héten kielemeztük a találkozót, megbeszéltük, hogy min kellene változtatni, hogy a következő bajnokin ismét sikeresek lehessünk. A szervezettségünkkel nem volt gond Pécsett sem, de a rossz egyéni megoldások megpecsételték a sorsunkat. Voltak akik többet akartak csinálni, mint amit az adott szituációban kellett volna. A győzelmi vágy pedig egy idő után félelembe csapott át. Levontuk a következtetéseket, lesznek változások a csapatban. Lesz aki kikerül a kezdőből, lesz aki bekerül, de nem azért, mert haragszom valakire, hanem mert úgy látom, akit pályára fogok küldeni, az többet tud majd hozzátenni a játékunkhoz."

Nem lesz könnyű dolgunk, riválisunk az előző két meccsén egyaránt négy gólt szerzett: előbb idegenben a Vecsés ellen (4–1), utóbb pedig otthon a Hódmezővásárhely ellen (4–0). A Fejér megyeiek erejét mutatja, hogy győzni tudtak például a Bp. Honvéd otthonában (2–1), és az élcsapatnak számító SZEOL-t (1–0) is felülmúlták. Nagyon kellene a bravúrgyőzelem, mert egy újabb vereséggel leszakadhatunk az első öt-hat csapattól. Pedig a szezon előtt oda tartottunk...

 

NB III Közép-csoport, 14. forduló. November 11., szombat: Iváncsa KSE–Szekszárdi UFC (Játékvezető: Kubicsek M.) 13.30 óra.Hozzászólások: