Az esélyesség terhével lépünk pályára - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Az esélyesség terhével lépünk pályára

Az edzőváltáson átesett Vecsési FC-t fogadjuk a Közép-csoport 10. fordulójában.

Október 1-jétől Simon Antal helyett Gendúr László irányítja a Pest megyei alakulatot. A hírek szerint a csere meglátszik aktuális ellenfelünk játékán. Nálunk Bata Csongor továbbra is sérült, Budai Dávid viszont már a többiekkel készül.

„Jó véleményeket hallottunk a Vecsésről – nyilatkozta Kvanduk János. – Gendúr László átalakította csapata játékát, posztokon cserélt, ez meglátszott legutóbbi, Szentlőrinc elleni bajnokijukon. Masszív együttes benyomását keltették. A vendég baranyaiak két bombagóllal szerezték meg a három pontot úgy, hogy a vecsésiek büntetőt is hibáztak (2–1). Igazából nekik állt a meccs."

Megkönnyítheti ellenfelünk dolgát, hogy gyepszőnyegünk nem biliárdasztal simaságú. Egyes vélemények szerint az NB III három legrosszabb talajú pályája között van létesítményünk. Ez előnyös egy védekező csapatnak, amikor gyors játék helyet több passzal lehet kihozni a labdát.

„Nem könnyű Szekszárdon játszani – utalt a pálya állapotára Kvanduk János. – De jó formában vagyunk, két meccset nyertünk zsinórban. Célunk, hogy a sorozatunk ne szakadjon meg. A Vecsés minőségben javult az edzőváltás óta, más rendszerben, stílusban, sokkal támadóbb szellemben futballoznak. Abban bízom, hogy meg tudjuk közelíteni a Pakson nyújtott teljesítményünket, akkor megszerezhetjük újabb győzelmünket" – tette hozzá vezetőedzőnk.

A Vecsés jelenleg a bajnoki tabella 14. helyén áll 6 ponttal. A Szekszárdi UFC–Vecsés FC NB III-as bajnoki szombaton 15 órakor kezdődik, a játékvezető Antal Péter lesz.


Hozzászólások: