Megyei rangadó következik, amely érzelmeket mozgat meg a játékosokban - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Megyei rangadó következik, amely érzelmeket mozgat meg a játékosokban

Derbit rendeznek az NB III-ban, Paksra látogat csapatunk.

Bata Csongor és Budai Dávid a SZEOL elleni bajnoki mérkőzésen megsérült, ők nem játszanak. A Dabas ellen kiállított Fejes Péter viszont ott lehet kezdőben, lejárt a kétmeccses eltiltása.

„A zöld-fehérek jól szerepelnek, tetszetős támadófocit játszanak. A Szentlőrinc ellen 5–2-re elveszített találkozón emberhátrányban is támadtak – nyilatkozta Kvanduk János, együttesünk vezetőedzője. – Bízom benne, hogy fel tudjuk velük venni a versenyt. Az NB I-es visszajátszókra rátérve, csak örülhetünk ha pályára lépnek, hiszen játékosaim lemérhetik hol tartanak. Több labdarúgó oda-vissza megfordult mindkét csapatban, számukra plusz motivációt jelenthet, hogy megmutathatják, mit is tudnak valójában. A két kispadon, Mészáros István és Kiss Tamás személyében pedig olyan edző ül, akik ezer szállal kötődnek mindkét klubhoz, városhoz. Számunkra fontos lenne, hogy nyerni tudjunk kétszer egymás után, mert sűrű a mezőny, egy jó szériával tapadni tudunk az élen állókhoz. Ami negatívum, hogy kevés gólt lőttünk, ennek ellenére hatékonyak vagyunk 12 megszerzett ponttal. Ebben a tekintetben csak a SZEOL jobb nálunk. A befejezésekben mindenképpen javulnunk kell. Nyílt összecsapásra számítok, amelyen dominálni fognak az érzelmek.

„Nem a legjobb előjelekkel várjuk a vasárnapi bajnokit, hiszen a válogatott összecsapások miatt szünetel az OTP Bank Liga. Ilyenkor nem a megszokott ritmusban készül NB I-es gárdánk. Általában gondot okoz saját csapatom összeállítása a hétvégére. Az NB I-es kerettel készülő fiatal játékosok közül Lenzsér Bence (U21), Zachán Péter (U21) és Berdó Máté (U19) az utánpótlás válogatottakkal készülnek. Hahn Jánost kiállították Szentlőrincen, Nagy Richárd, Fejős Áron, Simon Márk és Adamcsek Attila sérült, bár utóbbi két focista talán tudja vállalni a játékot – ismertette Osztermájer Gábor, a Paksi FC II. vezetőedzője. – Ami a szűk NB III-as keretet illeti, Vlasics Dániel, Steinbach Máté és Kesztyűs Máté hosszú sérülésből, betegségből épül fel. Nyilván az NB I-ben komolyabb szerephez jutó játékosokkal most sem számolok, így aztán nehéz a helyzetünk. Valószínűleg olyan labdarúgókat is pályára kell küldenem, akik nincsenek megfelelő edzettségi állapotban.

Közép csoport 9. forduló. Paksi FC II.–Szekszárdi UFC: vasárnap, 15 óra. Fehérvári úti stadion. Jv.: Farkas M. (Nyerges, Perák).

A forduló további párosításai, péntek: Makó FC–Dunaújváros, Bp. Honvéd II.–Iváncsa SE 15 óra. Vasárnap: SZEOL SC–Kozármisleny FC, FC Dabas–Duna Aszfalt TVSE, Mórahalom VSE–Rákosmente KSK, Vecsési FC–Szentlőrinc SE, Pécsi MFC–Hódmezővásárhelyi FC 15 óra.


Hozzászólások: