Idén minden feltétel adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el az NB III-ban - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Idén minden feltétel adott ahhoz, hogy jó eredményt érjünk el az NB III-ban

Három meccs után négy pontja van NB III-as csapatunknak. Középső védőnk szerint bizakodóak lehetünk az idei szezont illetően.

– Az idei bajnokság úgy tűnik más lesz, három meccsen négy pontot gyűjtöttünk - kell majd izgulni?

– Korai lenne azt mondani, hogy nem, hiszen a szezon végén öt csapat esik ki, de én bátran ki merem jelenteni, hogy most minden adott hozzá, hogy jó eredményt érjünk el – nyilatkozta Márton Erik.– Jól sikerült a felkészülésünk, remek edzőnk van, jó játékosokat sikerült igazolnunk – miért ne bizakodnék? Meg aztán az eddigi játékunkban benne volt az is, hogy akár mind a három meccset megnyerjük.

 

– A szombati, Gyula elleni találkozó után hét pontunk lesz?

– Biztos vagyok benne, hogy igen. Hazai pályán játszunk, felkészülten várjuk az ellenfelet, szerintem miénk lesz a győzelem. Nagyon fontos lenne begyűjteni a három pontot, mert kiegyensúlyozott bajnokságnak tűnik az idei, amelyben egy-egy győzelemmel nagyot lehet ugrani felfelé a tabellán, de ennek az ellenkezője is megtörténhet. Talán nem kell mondom, hogy mi most felfelé akarunk tekintgetni.

 

– Milyen edző Varga Balázs? Sokan mondták, hogy túl fiatal, beletörik majd a bicskája a feladatba?

– Bátran ki merem jelenteni, hogy nem fog. Az első pillanattól kezdve mindenki elfogadta: tetszik amit a fociról gondol, hogy a támadójátékra épít, hogy gólokat akar rúgni, hogy minden áron győzni akar. Annak ellenére, hogy 30 éves, nagyon felkészült, vele elérhetjük a céljainkat.

 

És az új társak?

– Szerintem nagyon jól igazoltunk. A kapusunk Pokorni Péter NB I-es múlttal rendelkezik. Rengeteg meccsen védett az NB II-ben, a nyugalma, a magabiztossága sokat jelent. De említhetném Juhász Mátét, Vágner Attilát, Puskás Gábort, vagy a fiatalokat, Nagyváradi Olivért, Csigi Ádámot, akik sokat fejlődtek, ám nem szeretnék kihagyni senkit a felsorolásból.

 

– Hol végezhetünk a pontvadászat végén?

– Személy szerint azt mondom, hogy az első ötben, de szerintem a társaim is így gondolják. Persze nagyon erős a mezőny, hisz itt van a Pécsi MFC, a Ferencváros második csapata, a Dunaújváros, a Szigetszentmiklós, de úgy érzem, bárkivel fel tudjuk venni a versenyt. Ha összejönne három győzelem egymás után, az olyan lendületet adna, amivel nagyon magasra lehetne jutni.


Hozzászólások: