Minden jó, ha vége jó - A Szekszárdi UFC hivatalos weboldala

Minden jó, ha vége jó

Két utánpótláscsapatunk is győzelemmel zárta a 2015/2016-os bajnoki évadot.

U15, a 15. fordulóból elhalasztott mérkőzés: Szekszárdi UFC–Pécsi VSK 1–0 (0–0). V.: Petrovics. Szekszárd: Bencze- Juhász G., KAPÉTER K., NOVÁK, WIRTH, Koller (Gősi, 41.), FARKAS K., Berekali, Nagy B., Szentes, Horog (Takács M., 73.). Edző: Teszler Vendel.

Rövid időn belül másodszor mérkőzött meg egymással a két csapat, szoros találkozón ezúttal is megérdemelten gyűjtöttük be a három pontot. Gólszerző: Gősi (46.).

Teszler Vendel: - Ezen a meccsen jól zárt a védelmünk, így kapott gól nélkül játszottuk le a mérkőzést. Egy remekbe szabott Gősi góllal győzelemmel zártuk a bajnokságot.

 

U14: Szekszárdi UFC–Pécsi VSK 8–0 (4–0). V.: Tinnyei. Szekszárd: Genzler (Bognár Zs., 62.)- ADORJÁN, Temesi, Cselenkó (Bicz, 62.), Farkas K. (Kóczián, 62.), SÁSDI, Héhn (Sütő, 62.), KÓFIÁS, Gellér (Vodli, 41.), PAKSI (Rácz G., 62.), Barabás (Szabó Zs., 41.). Edző: Czinkon Szabolcs.

A zártan futballozó, csak a védekezésre koncentráló PVSK ellen nehezen indult a mérkőzés, de szép fokozatosan őröltük fel ellenfelünk ellenállását – csak a gólarány volt kérdéses. Játékosaink a mérkőzés előtt célul tűzték ki, hogy megszerezzék 100. bajnoki góljukat. Ez sikerült is, ráadásul egy olyan játékos rúgta, aki a szezon során sok nehézségen ment keresztül. Gólszerzők: Paksi (8., 27.), Sásdi (51., 72.), Kófiás (29., 41.), Temesi (31.), Sütő (66.).

Czinkon Szabolcs: - Nagyon pozitív érzéseim vannak a mérkőzéssel és a komplett szezonunkkal kapcsolatban. Játékosaim az idei évben léptek nagypályára, bennünk volt a várakozás, miként fogunk szerepelni. Kíváncsi voltam, hogy U13-as csapatként milyen teljesítményt tudunk nyújtani az U14-es bajnokságban. Labdarúgóim a mutatott játékuk, teljesítményük alapján felülmúlták előzetes várakozásaimat. A korukból adódóan néhány mérkőzésen a hatalmas játék- és mezőnybeli fölényüket sajnos nem tudták három pontra váltani, emiatt csúsztunk le a dobogóról. Ugyanakkor nem hinném, hogy ez bármit is számítana a jövőjükkel kapcsolatban. Köszönöm játékosaimnak egész éves hozzáállásukat, a szülőknek a támogatást, a klub vezetésének és technikai személyzetének, hogy megteremtették azokat a feltételeket, amire szükségünk volt. Gratulálok játékosaimnak, és remélem, hogy ezen az úton haladunk tovább a következő szezonban, amikor ismét korosztályt lépünk felfelé.


Hozzászólások: